Back to Blog

Martin Maro povede technologický přerod Mailstepu | Mailstep

Image of Adriana
Adriana

Popradský rodák a milovník amerických aut Martin Maro nově povede technologický team Mailstepu. Martin přichází z dceřinné společnosti internetového obchodu Alza z RUR Robotics, kde působil jako CTO. Nový člen vedení přináší znalosti technologií fulfillment, robotizace skladů a optimalizace WMS.

Vývoj technologií posouvá hranice logistiky a mění tvář naší společnosti. Nasazování moderních logistických technologií a vytváření originálního systému, který propojí naše logistické zázemí a služby s nejnáročnějšími potřebami internetových obchodů všech velikostí. To jsou hlavní úkoly pro nového CTO Martina Mara.

Zkušenosti v oboru informačních technologií, které Martin Maro získal během předchozích manažerských působení (např. Woodensky, Fordist Group), mimo jiné automatizace Amazon Supply chain, chce využít na technologickou modernizaci a automatizaci Mailstepu – jak v hardwarové oblasti pro ještě lepší zajištění logistických služeb, tak v softwarové oblasti při vývoji nových služeb a zdokonalování zákaznického servisu.

Ve svých volných chvílích si užívá čas s rodinou. Po náročném dni mu chuť vždycky spraví bryndzové halušky nebo bryndzové pirohy. Obdivuje starší americké vozy. V jeho garáži parkuje Ford Mustang ročník 1964 a Dodge W300 ročník 1974.


TISKOVÁ ZPRÁVA: Libor Hudeček posiluje vedení Mailstepu | Mailstep

Image of Adriana
Adriana

Logistická společnost Mailstep a.s. vstupuje do nové etapy svého vývoje. Novým CEO se od května...

Read more

Fulfillment Mailstep chystá po převzetí Šmejcem expanzi v cizině | Mailstep

Image of Adriana
Adriana

Nová logistická centra a akvizice firem. To vše připadá do úvahy při plánované expanzi společnosti...

Read more