Back to Blog

Libor Hudeček jedním z 25 speakerů International E-commerce Summitu | Mailstep

Image of Adriana
Adriana

24.2.2021 proběhl jeden z největších virtuálních International E-commerce Summitů. Jedním z 25 speakerů byl také CEO Mailstepu, Libor Hudeček.

Hlavním tématem byla E-commerce logistika a její přeměňující a propojující vývoj. Vznikají noví agregátoři systémů, sílí platformní hráči a marketplaces a tím vznikají nová distribuční řešení. Dozvíte se mimo jiné, jak Mailstep, jako leader na poli e-commerce fulfillmentu, investuje do SW a technických řešení pro své zákazníky. Ze spojených objemů vznikají nejen úspory z rozsahu, ale také rychlejší a sofistikovanější SW řešení.

Jak Mailstep zajišťuje kompletní logistickou infrastrukturu a služby od příjmu zboží po jeho celoevropskou distribuci a reverzní logistiku. Díky backend propojením s webovými a marketplace platformami a distributory umožňuje středním a menším e-shopům využívat moderní, sofistikované a škálovatelné řešení bez nutnosti vlastních vysokých investic. Díky agregaci velkého počtu e-shopů dokáže Mailstep nabídnout úspory z rozsahu, a investovat do sdílených řešení pro všechny zákazníky. 

Na celý videozáznam se podívejte zde: https://bit.ly/3bB6zny


Jak jsme v Mailstepu zvádli předvánoční sezónu? | Mailstep

Image of Adriana
Adriana

Již v polovině listopadu predikoval CEO Mailstepu Libor Hudeček, že nastávající předvánoční sezóna...

Read more

Někdy k rozvoji pomůže udělat odstup. A někdy to musí být odstup až o 15 km.

Image of Adriana
Adriana

Jsme dlouholetou českou jedničkou, za kterou přichází retaileři s poptávkou po kompletních...

Read more