Mailstep blog - novinky ze světa fulfillmentu

Kofola má eshop, logistiku zajišťuje Mailstep | Mailstep

Written by Adriana | 10.4.2022

Dvě silné české značky se rozhodly spolupracovat. Známý výrobce nápojů spustil originální eshop podporující lokální výrobce. Logistiku eshopu zajišťuje největší fulfillmentová společnost na tuzemském trhu.

Kofola se v Česku a na Slovensku vyrábí už více než 60 let. Základem tohoto tradičního československého nápoje jsou bylinky, ovoce a láska, která je dlouhodobě protkaná do všech reklamních kampaní. A jinak tomu není ani v případě letošní kampaně Méně cukrování, více lásky, v rámci které Kofola spouští i originální Kofolashop.cz.

Cílem nového e-shopu bylo podpořit lokální výrobce a vytvořit jedinečné, praktické a lokální věci, které budou odrážet hlavní myšlenku nové kampaně Kofola. A tak vznikl #merchcochces.

 

Na projektu spolupracují výhradně české a slovenské firmy

Kofola oslovila malovýrobce z Česka a Slovenska, kteří jí na přelomu roku navrhli a vytvořili všechno, co lze nalézt v e-shopu. To ale nebylo vše. Celý projekt byl vytvořen výhradně s československými firmami - od platformy pro e-shop až po malou bratislavskou dílnu s upcyklovanými věcmi.

„S vlastní logistikou e-shopu nemáme zkušenosti, proto jsme oslovili českou jedničku v oblasti fulfillmentu – Mailstep. Ta se stará o to, aby naše zboží bylo doručeno zákazníkovi rychle a kvalitně. Díky tomu, že je o naskladnění výrobků, každodenní vyřizování a expedici objednávek dobře postaráno, my se můžeme věnovat rozvoji našeho Kofolashopu a doplňovat nové řady našeho #merchcochces,“ vysvětluje Eva Stejskalová, junior brand manažerka Kofoly.

 

Bez fulfillmentu žádný e-shop nefunguje

Samotná služba fulfillment představuje komplexní logistiku e-shopu – od naskladnění zboží, přes vyřízení a kompletaci objednávek až po doručení zboží konkrétnímu zákazníkovi.

Velmi rádi jsme se stali součástí tohoto unikátního projektu, který má v sobě silný příběh. Pro takový projekt je klíčové, aby objednávka z e-shopu byla vyřízena v požadované kvalitě, a doručena včas. Spokojenost zákazníka je klíčová hodnota pro naše služby,“ dodal Libor Hudeček, CEO společnosti Mailstep.

Originální e-shop s předměty od lokálních tvůrců najdete na www.kofolashop.cz.