Back to Blog

Kofola má eshop, logistiku zajišťuje Mailstep | Mailstep

Image of Adriana
Adriana

Dvě silné české značky se rozhodly spolupracovat. Známý výrobce nápojů spustil originální eshop podporující lokální výrobce. Logistiku eshopu zajišťuje největší fulfillmentová společnost na tuzemském trhu.

Kofola se v Česku a na Slovensku vyrábí už více než 60 let. Základem tohoto tradičního československého nápoje jsou bylinky, ovoce a láska, která je dlouhodobě protkaná do všech reklamních kampaní. A jinak tomu není ani v případě letošní kampaně Méně cukrování, více lásky, v rámci které Kofola spouští i originální Kofolashop.cz.

Cílem nového e-shopu bylo podpořit lokální výrobce a vytvořit jedinečné, praktické a lokální věci, které budou odrážet hlavní myšlenku nové kampaně Kofola. A tak vznikl #merchcochces.

 

Na projektu spolupracují výhradně české a slovenské firmy

Kofola oslovila malovýrobce z Česka a Slovenska, kteří jí na přelomu roku navrhli a vytvořili všechno, co lze nalézt v e-shopu. To ale nebylo vše. Celý projekt byl vytvořen výhradně s československými firmami - od platformy pro e-shop až po malou bratislavskou dílnu s upcyklovanými věcmi.

„S vlastní logistikou e-shopu nemáme zkušenosti, proto jsme oslovili českou jedničku v oblasti fulfillmentu – Mailstep. Ta se stará o to, aby naše zboží bylo doručeno zákazníkovi rychle a kvalitně. Díky tomu, že je o naskladnění výrobků, každodenní vyřizování a expedici objednávek dobře postaráno, my se můžeme věnovat rozvoji našeho Kofolashopu a doplňovat nové řady našeho #merchcochces,“ vysvětluje Eva Stejskalová, junior brand manažerka Kofoly.

 

Bez fulfillmentu žádný e-shop nefunguje

Samotná služba fulfillment představuje komplexní logistiku e-shopu – od naskladnění zboží, přes vyřízení a kompletaci objednávek až po doručení zboží konkrétnímu zákazníkovi.

Velmi rádi jsme se stali součástí tohoto unikátního projektu, který má v sobě silný příběh. Pro takový projekt je klíčové, aby objednávka z e-shopu byla vyřízena v požadované kvalitě, a doručena včas. Spokojenost zákazníka je klíčová hodnota pro naše služby,“ dodal Libor Hudeček, CEO společnosti Mailstep.

Originální e-shop s předměty od lokálních tvůrců najdete na www.kofolashop.cz.


Logistická společnost Mailstep pomáhá. | Mailstep

Image of Adriana
Adriana

Pomoc Ukrajině stále hýbe Českem. Do podpory pro válkou decimovanou zemi se zapojují jednotlivci i...

Read more

Rozhovor se CEO Mailstepu pro FocusOn | Mailstep

Image of Adriana
Adriana

S ředitelem Mailstepu Liborem Hudečkem o podstatě fulfillmentu, jak funguje, jaké výhody přináší...

Read more